GIVER JEG MON FOR MEGET AF MIG SELV?

Posted In: HVERDAG

Det der med at have en rød tråd i sit arbejde med en blog, har jeg hørt skulle være ret vigtigt ?

Men at finde den røde tråd og ikke mindst holde fast i den, er udfordrende på dagligt basis.
Jeg har kreative tanker kørende på øverste etage 24/7 og får hele tiden nye ideer.

Den anden dag, på en gåtur med Karla, tog jeg mig selv i at tænke; “det bliver altså fedt den dag,jeg kan mærke med sikkerhed i maven, at NU har jeg fundet min røde tråd”.
Men så igen, mon ikke der fortsat ville komme nye ideer og ja, så er man jo lige vidt ?.

Jeg tænker nogle dage, at det ville være lettere, hvis jeg havde et specifikt brand. Altså et produkt, som jeg skulle promote.
Men mit brand er mig selv og jeg har valgt at overskrifen skal være fashion og livsstil med underpunkter som; tips og tricks til beauty, inspiration til lækre madsteder og indblik i dagligdag / hverdags tanker.
Og alt dette tager udgangspunkt i MIG, som person, så hvis jeg distancere mig, synes jeg hurtigt at det bliver upersonligt, hvilket jeg egentlig ikke ønsker.

Jeg har aldrig følt mig sårbar, når jeg har delt ud af min hverdag på de sociale medier.
Jeg har hele tiden haft en grundfølelse af “take it or leave it”, men efter at jeg er blevet mor, har noget altså ændret sig.

Folk kan mene hvad de vil om mig, men de skal fandme ikke komme og sige at jeg er en dårlig mor og da slet ikke en dårlig hundemor ?❤️

Igår modtog jeg nogle beskeder omkring Hugos sikkerhed i autostolen.
Tanken bag beskederne er jeg sikker på var sendt afsted i en sød og betænksom mening, men jeg blev alligevel irriteret.!
For hey, tror folk ikke at jeg kan tænke selv?
Og dejligt at andre “passer på mit barn”, men hvad tror de at jeg selv gør??

Beskederne kom ud fra en story jeg havde lavet på instgram, hvor Hugo lige er sat i autostolen.
Jeg havde taget hans overtøj af, da han var varm og sat ham ind i bilen.
Derefter laver jeg en sød instastory (ses i linket her; 1503A645-9E67-4490-BF6E-DAD2C65B08ED) af ham, poster den, ligger mobilen i tasken, sætter mig bag rettet, strammer hans sele til og kører afsted.

Hele dette senarie er jo selvfølgelig ikke med på instagram, for det var ikke det,jeg ville dele.!
Jeg ville dele min lille dreng, der sad og så sød ud i hans autostol med sine store runde kinder.

Alt dette satte tankerne igang, da jeg ramte sofaen..
Jeg er jo selv skyld i det.
Jeg invitere en masse mennesker indenfor i mit liv og ærlig talt, hvis man ikke kan klare mosten, skal man ikke have en offentlig profil – så langt er jeg med ❤️
Og forstå mig ret, det er ikke fordi at jeg har været opløst i tårer siden igår? men jeg overraskes alligevel over min pludselige sårbarhed.
Hvor fan kom den lige fra?
Efterfulgt af tanken.. Hvad bliver det næste?
Jeg gider altså ikke gå og dobbelt tjekke om alting nu er “mor korrekt”, inden jeg poster ting.
Hele min profil er bygget op på min umiddelbare person, hvor jeg viser råt for usødet hvem jeg er og hvad jeg laver. Gerne med et humoristisk udgangspunkt?

Apopo humor.. ???

Men nu går mine tanker på.. Skal jeg fortsætte hvor jeg slap, med at dele klip, billeder og tekster fra min hverdag?
Eller skal jeg drosle ned og lave indholdet mere distanceret?
Personligt elsker jeg fashion og beauty, men er der ikke en person bag med en historie at fortælle, er det da ærlig talt både dødsygt og overfladisk at følge med i, synes jeg.
Det er ihvertfald slet ikke mig.

Jeg er en person med utrolig meget på hjerte og det falder mig naturligt ind at dele ud.
Særligt af sjove episoder fra min dag.
Jeg glædes over at dele ironi med andre. Det spreder glæde, og hvem kan ikke bruge det ?

Sikke en lang smøre dette blev til..
Om der er en rød tråd i det eller om det bare er tanker, jeg ved det ikke.
Nogle gange har man bare behov for at lette sit hjerte ❤️

Outfit inspiration ;
Bukser HER, støvler HER, Bluse HER

Kh J

 • Helle
  5. april 2018

  Du skal fortsætte som hidtil! Mor-politiet må altså styre sig lidt og blande sig uden om! Du gør det godt?. Jeg taler af egen erfaring, med motherhood følger usikkerhed men vær altid tro mod dig selv?

 • Anne VIBerg
  5. april 2018

  Du skal være præcist som du er – Det er en fornøjelse at følge dig!
  Når man er blevet mor, så følger der desværre (ofte fra kvinder) et hav af bedrevidende råd…. De ville også være der hvis du ikke bloggede og selv om du ikke “gav” så meget af dig selv ❤ Deres hovedpine, det bliver heldigvis aldrig din!

 • Anja bruun
  5. april 2018

  Du skal forblive præcis som du er! Fantastisk, sød og autentisk.

 • Natasha
  5. april 2018

  JOSEFINE! Der vil bare altid sidde nogle som lige SKAL komme med en bemærkning men husk det ik dig det sgu dem selv det galt med!

  Uanset hvad om du prøver at drosle ned med indholdet vil de bedre vidnede altid komme med en bemærkning 🙁

  Bliv ved som du altid har gjort, vi elsker tre kløveren!

 • Louise
  5. april 2018

  Du skal bare fortsætte præcis som du hele tiden har gjort????❤️❤️

 • Julie lund larsen
  5. april 2018

  Elsker at følge dig, fordi du er præcis, som du er! – Jeg synes bestemt ikke, at du skal ændre på noget, fordi andre synes..
  Rigtig god dag❤️

 • Sandra
  5. april 2018

  Som nybagt mor , bliver man ekstrem følsom , ens følelses register er helt ude i det ekstreme , og der kan små bemærkninger vælte ens humør osv ❤️❤️❤️Disse klåge Åge mødre vil altid være der og være mega meget mere kloge end dig ?‍♀️?mener de da selv i hvertilfald ! De stopper aldrig! ?kom ind på sporet igen og fortsæt , du er fantastisk du gør det så godt , bare det du tager tid til dig selv , og giver farmand sit barn ❤️ Siger alt om hvor fantastisk du er! ❤️Du siger og gør ting som andre kloge-åger mødre aldrig ville turde gør , men vil stille misunde dig det ❤️ Du har et fantastisk overskud – keep On the good Work ❤️

 • Anni volden
  5. april 2018

  Hej Josefine
  Personligt fanges jeg af fortællinger når de er spontane og sjove, når du og andre siger og gør hvad der falder jer ind i øjeblikket.
  Jeg følger ikke med hos dig fordi du køber dyre tasker, men fordi du deler ud af grin.
  Jeg har nr. 3 barn på vej og ærlig talt så bliver glemsomheden og skødesløsheden kun værre jo flere man får…
  Jeg er med på at Hugo er i sikker forvaring under transport, det jeg vil sige er at vi alle glemmer noget fra tid til anden også de mødre fra det selvudråbte mor-politi.
  Folk vi altid pege fingre, for så længe slipper de for at se på dem selv. Bliv endelig ved med at gi mor-politiet tilbage med ironi, så kan de måske til sidst selv kan se det sjove i det…?

 • ChaRlotte
  5. april 2018

  Du forsætter bare do – du er jo så livsbekræftende ???

 • stine bj
  5. april 2018

  Fortsæt endelig som hidtil ! Folk kan desværre have en tendens til at have virkelig travlt på de sociale medier – men som du selv skriver, du ved hvad du gør, du passer på dit barn! Og du skal ikke gå og dobbelttjekke billeder inden du lægger dem op, så bliver tingene IGEN så lyserødt.. det er noget af det fede ved din blog/insta .. du er ærlig og inspirerende, og skide sjov.. hold fast i dét ??

 • Rikke
  5. april 2018

  Du skal blive ved med at gøre præcis som du gør nu!!
  Mor politiet er alle vegne og dem skal du bare ignorer og ikke stå til ansvar for?
  Stol på at du gør lige det der er allerbedst for din familie og dig selv ?

 • Heidi
  5. april 2018

  Du skal klart forsætter som hidtil, elsker at følge dig, du er ærlig og lige til??. Og sikker en lækker lille prins I har fået?

 • Bente
  5. april 2018

  Normal kommentere jeg ikke på så mange ting!! Meeen, Josefine du gør det bedste du kan over for Hugo og Karla ? og så skide da være med det Mor politi!! Bliv ved med at være dig selv ???

 • Pernille
  5. april 2018

  Josefine jeg skrev også til dig i går, hvor jeg sagde du bare skal gi dem en overhaling!
  Du skal forsætte synes jeg, du er skøn og super inspirerende og DU VED BEDST mht hvad du gør i dit liv, og du må aldrig tage det ind når nogen kommentere på et ‘split sekunt’ af dit liv set i en enkel lille video. De ved ikke hvad der sker 2 minutter efter eller de næste timer.
  Jeg er nu snart 49 år og mor til 2 store piger og i guder altså… jeg ved ikke hvad der er sket mht. hvad folk mener de har ret til at blande sig i og kommentere på, på de sociale medier. mht. moderrollen og hvad der er rigtigt! Jeg er rystet nogengange over tonen om hvor meget folk mener de gør rigtigt og derfor har ret til at sige og ikke mindst har ret til at korrigere andre, UDFRA et enkelt billede!
  Så igen, kun set i små klip af jeres liv, er I det skønneste par og en dejlig harmonisk familie, de dejligste forældre og der er ikke noget der indikere “ret” til at blande sig, tværtimod !!!!
  Jeg tænker at mange kunne lade sig inspirere af jeres rolige tilgang til livet og måden du griber dagen på, med smil og glæde og massere af kærlighed …og mega lækkert tøj ?… men det er en anden snak ?
  Kærligst Pernille

 • Karina
  5. april 2018

  Du skal helt klart fortsætte som du hele tiden har gjort… der vil altid være nogle der skal brokke sig over noget da vi i dk har en jantelov og folk bare generelt går i for små sko… du er fantastisk at følge. Jeg har kun været med nogle måneder men jeg elsker at tjekke din story hver dag

 • Stine
  5. april 2018

  Du skal selvfølgelig fortsætte som hidtil ❤️ Det der mor politi, de skal bare passe sig selv, og gå op i noget mere spændene.
  De mennesker der altid peger finger af andre, det Er altid dem som ikke ved hvad de ellers skal. Eller tror de er meget bedre.
  Du er simpelthen så skøn en kvinde og elsker at følge dig, Hugo og Carla. ❤️❤️

 • Nadja
  5. april 2018

  F**k mor-politiet. Der vil altid være folk der uberettiget skal spille bedrevidende. Din søn, dine handlinger, din kærlighed og da såsandelig også kun dit ansvar, ikke alle andres. Jeg er helt sikker på at du er verdens bedste mor for Hugo (og Karla). Igennem det jeg ser, er jeg da ikke i tvivl.
  Du skal endelig fortsætte som du plejer, hvis ikke dele endnu mere ud af dig og endnu flere dejlige og sjove tanker. (Arg, jeg ved også du har et privatliv?)
  Du er den dejligeste kvinde jeg længe har ‘mødt’/set. Jeg nyder at følge med i dit liv – også selvom du ikke havde spændt Hugo ind, da du filmede hvor dejlig han så ud?
  Du er hans mor, kun dig der ved hvad der er bedst for ham. Han er heldig?

 • Mette
  5. april 2018

  Jeg synes bestemt at du har en rød tråd nemlig positivisme, kærlighed og humor/selvironi. Jeg bliver glad i låget af at se dine stories. Dit positive væsen og kærligheden til dine kære spreder sig som ringe i vandet og smitter af. Så stop for gud skyld ikke med at give så meget af dig selv. For du er da helt fantastisk?☀

 • Mette
  5. april 2018

  Jeg synes bestemt at du har en rød tråd nemlig positivitet, kærlighed og humor/selvironi. Jeg bliver glad i låget af at se dine stories. Dit positive væsen og kærligheden til dine kære spreder sig som ringe i vandet og smitter af. Så stop for gud skyld ikke med at give så meget af dig selv. For du er da helt fantastisk?☀

 • Mette
  5. april 2018

  Du skal fortsætte lige præcis som den DU er. Det er jo hende vi elsker at følge ♡♡

 • LaUra
  5. april 2018

  Jeg forstår godt din pointe – tænker, det kan være vanskeligt at finde sin ‘online identitet’, som det sikkert er at ville være/forblive blogger. Men jeg tror vitterligt ikke, at du skal bekymre dig så meget om en rød tråd! Ingen af os har et liv, der følger en snorlige vej eller et kontinuerligt mønster, og måske netop derfor er det befriende, at du blot er umiddelbar – fordi det gør dig autentisk og “usponsoreret”. Betragt det mere som om at du er dynamisk, når du bevæger dig rundt i forskellige emner, i stedet for at blive fortvivlet om du nu gør det rigtigt. Jeg læser i hvert fald med ????‍♀️

 • Dorte Marie
  6. april 2018

  Jose – slap af og forsæt som hidtil ☺️ det er jo det der gør det til lige netop din blok?måske skal din røde tråd bare være “take it or leave it” ❤️?og så lade mor-politiet finde et andet forum hvis ikke de kan klare mosten ? Hygge og kram ❤️

 • Birgitte
  7. april 2018

  Du har en rød tråd …… din ærlighed, humor, selvironi og dine modetips ?? Bliv endelig ved, du er en ener ??

Add Comment

ENDELIG LYKKEDES DET ?
MINE AFTENER HAR ALTID VÆRET HELLIGE…. MEN SÅ KOM HUGO…