GO TRAVELING LIVE

Posted In: OPLEVELSER

Min lørdag blev brugt i København, da jeg igår var inviteret til et speed date event i SOHO ✈️??

Inden selve eventet mødtes jeg med Apu i Nyhavn, hvor vi fik lidt let at spise ❤️

Eventet blev afholdt af Go Traveling Live , hvor jeg var en ud af 100 inviterede bloggere / influensers fra Danmark, Norge og Sverige.

Ideen med selve eventet var at sætte samarbejdsaftaler op mellem influensers og div rejse bureauer, hoteller og fly selskaber gennem et personligt møde, hvor man normalt klarer aftaler over mail og telefon ?

Eventet var sat op med speed dates, hvor vi hver især havde 10 min til at præsentere os, fortælle om vores platforme, målgruppe mm, for dernæst at se om der kunne være et match med det pågældende selskab ✈️??‍???

Nogen møder foregik på dansk, andre på engelsk ?

“Yes hello, my name is Josefine and I would like to go to Marokko. I take pictures, yes yes”

Meningen med div speed dates var som sagt at matche influenser med selskab.

Så spørgsmålet gik på; “er jeg mon den profil / influencer, som de søger til at markedsføre netop deres produkt” ?.

Konkurrencen var benhård, for de hårde spillere var mødt op ?
Iblandt de 100 inviterede var bl.a Mascha Vang, Saseline, Szhirley, Julie Berthelsen, Lisbeth Østergaard, Rikke Hørlykke, Uffe Holm og mange flere…

Yes Hello.. Jeg prøver lige igen her.. My name is Josefine and im not kendt, but jeg vil gerne til Marokko and I have my kuffert in my car. ??

Spøg til side..
Det var et super lækkert arrangement og jeg var heldig at kende et par stykker på gæste listen, men på trods af de mange fremmede, så var stemningen positiv og høj ????‍♀️
Folk snakkede på kryds og tværs, der blev serveret farverige cocktail, en dj sørgede for lækker musik og og der blev holdt inspirerende taler om hvordan man bedst mulig skaber content og indhold, som følgere finder interessant.

Der var fri bar og der blev dagen igennem serveret små lækre tapas anretninger ??


For at give jer et indblik I min dag og et event som igår, har jeg klippet en video sammen fra dagen, som kan ses her i linket:

7CB378C2-4AAC-4462-AF16-7981CCC4AC86

Nå, fik du så lavet nogen aftaler” ?

Det vides ikke endnu ??‍♀️
Jeg havde nogle virkelig gode snakke / møder (man kan vel snakke en død mand levende), hvor jeg gik derfra med en god fornemmelse, særligt ved to af dem.
Vi har aftalt at skrive sammen via mail, hvilket mere eller mindre var ens for alle, så det var ikke sådan at Mascha Vang blev sat på en flyver til Maldiverne og jeg fik til en bus billet hjem ?

Tiden må vise hvad fremtiden skal bringe?
Jeg tror på eventyr og jeg jeg tror på, at der venter en hel masse spændende oplevelser på mig derude ?

Jeg er glad for at kunne tage jer med på min rejse ?
At dele sine glæder (og sorger) med andre, gør livet lidt sjovere ?

Dejlig søndag til jer ☺️

Kh J

 • M. Brædstrup
  10. september 2018

  Du kunne seriøst være et blik fang for et rejsebureau… Ikke PGA af dit udseende, men hele din personlighed og den måde du klare tingene på.. Det går lige ind i de fleste danske hjerte er jeg helt overbevist om…. ❤️ Ville helt klart følge med på side linjen… Og kan du give mig lyst til at købe børnetøj, kan du også give mig lyst til at rejse til marrokko ? PS jeg blev Steriliseret for 9 år siden… Så jeg burde slet ikke få lyst til børnetøj ?

 • Lisbeth
  10. september 2018

  Du er fandme griner…

 • Lsmh
  12. september 2018

  Maldiverne og busbillet, amen jeg elsker den måde du skriver på ??

Add Comment

OM AT BEVARE KÆRLIGHEDEN
DER FØLGER MANGE VALG MED, NÅR EN BABY FLYTTER IND..