ER GLASSET HALV FYLDT ELLER HALV TOMT?

Posted In: HVERDAG

WHAT A WEEK ?

Hold da op en uge…

Der er sket en masse fede ting og så er der sket en masse knap så fede ting i forbindelse med det indlæg jeg postede omkring mit valg af putte metode HER

Flere har skrevet og spurgt om jeg var okay??

Og til det har jeg kun at sige; JA, det er jeg ❤️

“Jamen var du ikke fanget i noget lignende en “shit storm” , hængt ud for omsorgssvigt og som uduelig mor?”

Jo, det var jeg, men jeg lagde mit fokus et andet sted ☺️

Jeg har istedet for at lytte til mine modstandere, valgt at hylde mig selv ☺️

Jeg er stolt af min person og jeg glæder mig over, at være den jeg er ??‍♀️
Det lyder måske selvhøjtideligt, men at turde åbne munden og stå ved sine holdninger og meninger trods modstand og angreb fra omverdenen, kræver sku indre power ??

Det har jeg og jeg vælter ikke i modvind???

Men… Jeg kan alligevel ikke lade være med at tænke tanken..
Hvad nu hvis jeg ikke havde haft en solid psyke?
Så kunne dette modbydelige og personlige angreb fra voksne mennesker, vel og mærke, have væltet mig og fået mig ned med nakken.
Og hvem havde det gavnet?
Dig?
Mig?
Hugo?
Nej vel..

Jeg er rystet over mentaliteten fra voksne kvinder!
Rystet over mødre, der skulle forestille at sætte et godt eksempel, men som istedet vælger at overfuse en anden kvinde for at gøre tingene anderledes end de selv gør eller synes der bør gøres.

Jeg er rystet over kvinder, der sætter sig selv på toppen af mor pyramiden ano 2018 og skyder løs på andre mødre ( i dette tilfælde MIG ) , bare fordi jeg gør tingene på en anden måde end dem.
Bare fordi at jeg gør tingene på MIN både, med MIN søn.

Instagram og bloggen skal være et sjovt, kærligt, lærerigt og inspirerende univers.

Al respekt for at have en anden holdning men kommentarer af af så personlig og grov kaliber hører INGEN STEDER hjemme og da slet ikke på min profil!

Banker kommunen på døren mandag morgen, har jeg kaffe på kanden ☕️ ??

Men bag angreb, spydigheder, ‘anmeldelser’ og voksen mobning har der stået en hær af følgere med en sund fornuft.
Ikke alle har delt min holdning, men de har opført sig ordentligt og ydtret sig pænt.
Og til sidst har der været jer der har “haft min ryg” 100 % med positive tilkendegivelser og opbakning.
Tak for det ❤️

Jeg har haft samarbejdsaftaler i denne uge, som jeg har været semi nervøs for, da jeg ikke viste hvordan I ville tage imod det, midt i orkanens øje ?

Men I gjorde min skepsis til skamme og jeg har haft en fed uge med super tilfredse samarbejdspartner ??

Jeg kom igennem ugen med rank ryg og et smil på læben ?

Den kommende uge byder på en masse nye spændende projekter.
Jeg skal bl.a afholde mit første foredrag HER , hvilket jeg er vildt spændt på ?

Hvorfor dette indlæg?.
Jeg tror egentlig bare at det er en reflektion over ugen der gik og en taknemmelighed for det jeg har og den jeg er, som jeg gerne vil dele, samt et fokus på den gode tone fremfor alt det lort nogle mennesker kan få sig til at skrive online ??‍♀️
(De der vælger at fortsætte diskutionen fra tidligere indlæg i kommentar feltet, bliver blokeret. Nu har i fået frie tøjler i 3 dage og nu er det NOK)!

TAK for ugen der gik, tak for kampen, tak for opbakningen og tak for interessen, der gør at hjulene kører rundt ?❤️

God søndag ?

Kh J

 • Line
  30. september 2018

  ❤️ Her fra. ??????

 • Helle Olander
  30. september 2018

  Hej Josefine…prøvede selv en shitstorm på de sociale medier for et par år siden. En misundelig instagrammer beskyldte mig for at have købt følgere og fik det spredt lyn hurtigt. Har ALDRIG prøvet noget lignende. Hver gang jeg gik på nettet var der hade kommentarer og beskyldninger som der intet hold var i. Jeg var desværre ikke lige så stærk som dig og måtte lukke både facebook og Instagram ned for at “overleve”. Kvinder er hinandens værste fjender ind imellem. Heldigvis er der også er støtter som du har oplevet. Jeg er på facebook og Instagram igen…og prøver at bygge en ny profil op. Men lang tids arbejde gik tabt den gang.

 • Regitze
  30. september 2018

  Skønne skønne dig, du er skide sej! Forsæt endelig med at sætte fokus hvad virker for dig og at det er okay er være forskellig! Hurra!

  Madeleine Albright — ‘There is a special place in hell for women who don’t help other women’

 • Ninna
  30. september 2018

  ❤️?? Du er så sej -skønneste dejlige kvinde!

 • SofIe
  30. september 2018

  HURRA! Amen og skål i Pepsi max ✌?Og nåja.. tak for den nordjyske accent, som gør, at jeg nu kalder min 1-årlige søn for “mussi” på nordjysk ? Eller hvad jeg selv tror er nordjysk. Eller.. prøver på at lyde nordj.. eller.. ligemeget- bare tak for’et ??‍♀️

 • TRinw
  30. september 2018

  Aaarmen, hvad SKER der.. Jeg er i chok? omsorgssvigt, Hugo tager skade, du er en dårlig mor og hvad folk ellers har skrevet, jamen du godeste gud.. Vi behøver ikke have samme holdning, hvilket du jo ret ofte gir udtryk for, men at man skal svines så groft til for den måde DU/I putter jeres glade, tilpasse og strålende guldklump, er jo hovedrystende og for meget. Sidde og krummer tæer over folk.
  Men, jeg kan altså heller ikke helt lade være med at trække på smilebåndet over nogle af de tåbelig kommentarer såsom “meld dig ind i gruppen ifavnsk…” “Hugo gir op fordi han ved der ikke er andet at gøre” og mange flere. Helt ærlig ?? som om du ikke har styr på det??
  Kunne Nicolai ikke bruge noget af det i hans optræden (ups, skrev jeg det) ??

  By tur sat, min datter på 12 lever i bedste velgående og er normalt fungerende til trods for at vi har brugt samme metode som jer… og hun er altså klar over at vi kommer tilbage når vi går??

  Fortsæt som du plejer ❤

 • Rikke Niebuhr
  30. september 2018

  ❤️?

 • Karina
  30. september 2018

  Men sikke mange klik du har fået siden offentliggørelsen af det omtalte indlæg. ?? fortsat god aften til dig og din familie, sødeste, humoristiske og tidligere kollega i branchen, jose. Du slipper ikke for mig (og de andre der synes du giver noget i vores hverdag – enig eller uenig). <- rummelighed. ?

 • Regitze
  30. september 2018

  Godt skrevet, og forhåbentlig sidder der nogen og skammer sig bare en lille smule ??

 • Tina
  30. september 2018

  You go mama girl ????????

 • Anika
  30. september 2018

  Du er sej! Det er SÅ trættende med det “mor-politi” og kvinder der ikke kan finde ud af at støtte hinanden, og være uenige på en konstruktiv måde. Fortsæt endelig med det du gør! ❤️

 • O
  1. oktober 2018

  Godt brølt løvinde ❤️

 • Mette henriksen
  2. oktober 2018

  Dit barn dine valg ❤️

 • Mette
  8. oktober 2018

  Sådan! Kunne ikke være skrevet bedre! Du er et af de mest inspirerende mennesker jeg “kender” og ville ønske at jeg havde det overskud og den udstråling du har. Jeg kan ikke sige andet end TAK fordi du er dig, og du er med til at give mig et smil på læben og give mig en masse aha oplevelser ud fra det du skriver – TAK 🙂

Add Comment

RECEPTION CERIX AALBORG
TØR DU MÆRKE DIG SELV? – TØR DU, BODY SDS?