SÅRBAR FORAN TUSINDE MENNESKER

Posted In: HVERDAG | MOMMY LIFE

Den seneste uge har jeg virkelig følt mig som det svage led..
Manglende søvn does that to people..

Jeg har delt ud af mine tanker og mine frustrationer og jeg er udelukkende blevet mødt med opbakning, forståelse, pep talks og gode råd 🙏🏼🥰❤️

Alligevel kan jeg i perioder ikke lade være ned at føle mig som det svage led.
Som en forkælet brokrøv, der pyldre over sit “hårde liv” uden søvn, trods at der stadig er børn, der sulter rundt omkring i verden samt tusindevis af mennesker der har det langt værre end jeg..

Burde jeg holde min kæft?

Måske..

Men dette er mit univers, som jeg har valgt at optræde oprigtigt i.
Dvs at alting ikke er lutter lagkage.

Jeg har læst flere opslag fra store profiler på Instagram, der ytre at de deler de gode ting og holder sig offline på dårlige dage.
Respekt for det, men omvendt synes jeg også at det sender et forkert signal ud til de personer der dagligt følger ned og måske spejler sig i end liv / bliver inspireret.

I denne “perfekte verden”, synes jeg at det er fedt at stå frem med det uperfekte.
Dem der gør det er i mine øjne med til at sende et signal ud til unge piger og andre kvinder om at det er helt normalt og helt ok at have en OFF DAG, en OFF UGE om man vil.
Det er helt normalt at føle dig alene, utilstrækkelig og frustreret uden præcis at vide hvorfor.

Det gør vi alle sammen i ny og næ.

Kunsten er bare at komme videre derfra igen og der var min tanke at vi måske kunne blive bedre til at bruge/hjælpe hinanden 🥰

Jeg elsker at dele motivation, positivitet, power og glæde 😃

Jeg elsker knap så meget at dele indlæg som dette men i perioder føler jeg at det nædvendigt.
De følelser som jeg står i lige nu er ikke følelser, som jeg bryder mig om at være i.

Jeg bliver vanvittig frustreret og ønsker at finde en løsning ASAP, så det negative kan forsvinde ud af mit liv, men det er ikke altid lige let..

Inderst inde ved jeg godt at det hele bliver lettere, så snart at (jeg får sovet) jeg affinder mig med situatinen og acceptere at lige nu er det hårdt og det er sku ok.
Men jeg har det sku bare svært med at have det svært.. Jeg vil videre… Jeg vil have at det skal gå over.

Idag mødte jeg en kvinde i kørestol med hendes lille søde mobs.
Hun fortalte mig om deres tur til Rebild bakker dagen forinden og om hvordan hun ved hjælp fra hjælpemidler kan suse afsted gennem bakkerne og nyde naturen med sin lille hund 🐾🍃

Det satte sku tingene i perspektiv for mig.
Hun var sku sej og en kæmpe inspiration.

Indvendig både griner og græder jeg, for hvad er der egentlig lige sket for mig ??
Hvad har væltet læsset?
Ikke en skid, udover at jeg ikke har fået søvn siden…?

Jeg kan tænke ved mig selv; “ Tá dig nu sammen, så er det vist heller ikke værre, hva “ ?
Men det er det!
Det er frygteligt og min krop og mit sind er max presset.

Kender I følelsen af at stå på kanten, hvor den mindste forkerte vending, det usagte eller den forkerte handling fra omverden får korthuset til at vælte… Sådan har jeg det i disse dage.

En veninde ringede og spurgte om hun måtte komme forbi til en hurtig kop kaffe.
Jeg sagde hurtigt nej.

Jeg kender heldigvis mig selv så godt at jeg ved, hvad der skal til for at jeg overlever pressede perioder og hvad der skal til for at jeg kan være noget for de nærmeste omkring mig.

Jeg er nød til at spare på mine kræfter og lade op.
Være mig selv og lade op for at kan være mor og kone.

Veninde, datter, kollega mm rollen kommer disse dage i anden række..

Jeg modtager dagligt mange beskeder fra kvinder der pt er i samme bås og som finder stor trøst, håb og motivation i mine videoer og indlæg.
Derfor bliver jeg ved..

Gav I mig ikke den feedback, som I hver dag gør, var jeg stoppet forlængst.

Indlæg som dette er nemlig langt fra min comfort zone..
Så tak for jeres interesse, jeres tid og jeres feedback 🙏🏼

Det kræver mod og overskud at turde være sårbar for tusindvis af fremmede, men når det bliver taget imod som det gør herinde, er det sku ingen sag.

TAK, fordi at I bakker op og tak fordi at I er med til at bevare den gode tone ❤️

Kh J

 • Mette
  4. januar 2019

  Så stor respekt for at dele det som alle føler, men få tør stå ved🙏

  • josefinevalentin
   Mette
   4. januar 2019

   ❤️

 • Trine
  4. januar 2019

  Og TAK til dig for at være så hudløs ærlig, altid, også i det situationer hvor det hele brænder på ❤

  • josefinevalentin
   Trine
   4. januar 2019

   ❤️

 • Rikke
  4. januar 2019

  TAK for at være DIG! Du er pisse sej og gør det skide godt! 💪🏻❤️

  • josefinevalentin
   Rikke
   4. januar 2019

   ❤️

 • M. Jensen
  4. januar 2019

  Din måde at være på et guld for din dreng, og det får du at se og høre når han selv begynder at kan stille spørgsmål til de sociale medier…

  Et godt eksempel på at børn tænker :

  her i julen sidder vi og kigger på min profil og dem der nu dukker.. Så dukker der et billede op ad en familie som vi kender.. Alle/alt på billeder er perfekt fra smil til omgivelser..
  Så siger min søn, hvorfor er det sådan et pæn billede.. Der ikke noget der vender forkert.. De virker lidt falsk mor, når man ved hvor meget uro og ballade derind i mellem er hos dem..
  Så snakkede vi lidt om at have det pæne ansigt ud af til… Så udbryder han.. “mor, det har du da vist glemt på dine opslag” du er faktisk rigtig sjov at følge.. Og så selv om man synes det er pinligt det du ligger op.. Men du er dig og man ved hvor man har dig! (citat en dreng på 11 år)

  Så Josefine giv den fuld gas med at være dig selv… Du hjælper mange flere end du aner ved at være dig selv.. I medgang og modgang…

  • josefinevalentin
   M. Jensen
   4. januar 2019

   🥰❤️

 • Mette
  4. januar 2019

  Tak for ærligt indlæg, men jeg kan altså ikke helt lade være med at tænke, at det også er lidt pyldret… hva med alle os “normale” som også skal tidligt op hver morgen, og bestride et “normalt” job. Jeg er vild med at følge med i dit univers, men nu er det altså ved at være lidt for meget selvynk 😘😘

  • Lene
   Mette
   4. januar 2019

   Jøsses! Sikke en kommentar. Har vi ikke alle lov til at føle at tingene går ‘op af bakke’ ind i mellem.
   Heldigvis maler Josefine ikke et falsk glansbillede af hvordan verden ser bedst ud. Hun er sgu ærlig.
   Jeg er enlig mor til to banditter – så jeg kender udemærket de dage, hvor man bare har brug for at læsse af – og måske få et klap på skulderen fra en ligesindet, som kender de tanker man kan gå med.

   Husker du filmen ‘Anger Manegment’ med skønne Jack Nicholson? Der kom en fed kommentar – i retningen af: “du skal hver dag lukke en smule vrede/frustration ud. Hvis du gemmer på lortet, så eksploderer du efter et stykke tid”
   -og så slårJosefine altså Nicolaj ihjel eller noget 🤣🤣🤣 (pjat!)
   Vær’ åben overfor andres oplevelser af deres nuværende situation.
   Namaste🙏🏼😉

  • Mette H
   Mette
   4. januar 2019

   Mon misundelse er en grim ting her? Hvad er forskellen? Et job er et job og det kan da være hårdt uanset hvad du laver. Ja det er nok mere fysisk hårdt at være betonarbejder end at være sekretær omvendt er det nok mere mentalt hårdt at være f.eks. sygeplejerske end at være revisor men det gør da ikke det ene til et mere rigtigt job end det andet.
   På bundlinjen er pointen vel at det i perioder er pisse hårdt at være forældre og det er da dejligt at vide at man ikke er alene om at synes det er hårdt med alle livets roller som mor, veninde, kollega, kone osv. osv. samtidig med at man får for lidt søvn og for lidt “mig-tid”
   Jeg synes det er fedt du sætter ord på det Josefine og for mig er dit job altså lige så rigtigt et job som mit 😉

 • Joan
  4. januar 2019

  Du er for sej!! ❤️ Jeg har det præcis som dig!!

  • josefinevalentin
   Joan
   4. januar 2019

   <3

 • CH
  4. januar 2019

  Jeg tror, mine veninder elsker, at du er blevet en del af mit insta-univers.
  Jeg har nemlig aldrig været for fin til at blive irriteret og synes mine veninder måtte have tabt sutten, når de delte et billede på Instagram med ‘lille mus med tigerspring’. Jeg har faktisk synes, det var lige så dumt, som når de skrev #mitguld. Fordi jeg egentlig dybest set syntes, det var ynk! Men så konfronterede jeg en veninde med det, sagde at jeg undrede mig over hvorfor mødre sku’ ha’ lov til at ha’ mere ondt af sig selv end alle andre mennesker måtte ha’ lov til. Hvorfor jeg aldrig måtte ha’ en dårlig dag uden at ‘du har i det mindste ikke børn’ sku’ blive et argument, som jeg aldrig ku’ slå. (Hvilket i øvrigt også er røv-tarveligt! For der er intet i verden jeg hellere vil have end børn!!) Hun svarede mig ifht tigerspring, at man havde brug for en undskyldning for at have et barn, man ikke kunne kende og et barn, der var pylret og opførte sig præmenstruelt. Det gav mening for mig! Og siden har jeg ladet mine veninder dele deres tigerspring – for nu forstår jeg det! Og jeg forstår dig! Og hvis nu at de her indlæg kan være med til at få mødre til at føle sig hørt, set og genkendt og få veninder til mødre til at forstå, hvordan det kan føles, så er man fandme en stjerne!! Og det er du!
  Jeg er slet ikke interesseret i tøj.. overhovedet ikke! Men din energi, din måde at tale på, din måde at være mor på, det er så inspirerende! Og jeg ser dine try-out – fordi jeg lærer noget af dig. Ikke om tøj – men om livet, indstillinger og nordjyske lune!

  Så tak for dig!!!

 • Louise hansen
  4. januar 2019

  Tak for dig og tak for du deler! Det er pisse sejt💪🏻

 • Mie
  5. januar 2019

  Folk her på ig har af og til så travlt!… travlt med at kritiserer, travlt med at formane, nedgøre og travlt med at pudse deres glorie og Royal Copenhagen 🤪 det er dejligt at have børn men især i de første år er det allermest hårdt. Jeg har nydt det mest da de tre nu voksne børn begyndte at kunne give tilbage ❤️

  • josefinevalentin
   Mie
   5. januar 2019

   <3

 • Dorthe
  5. januar 2019

  Der er en’ speciel grund til at jeg følger lige netop dig Josephine…det er pga din ærlighed om alt det vi andre bare nøjes med at tænke, – en dag udtalte du :”Det er til at få lange patter af”! Jeg skreg af grin…fordi du bare er dig og TØR være dig, i den her såkaldte perfekte verden…NOT!!!
  Keep it Up…og så har du for øvrigt en lækker unge, kig på ham…Han er sgu produktet af forældre, der viser begge sider af livet;-)

  • josefinevalentin
   Dorthe
   5. januar 2019

   Tak fordi at DU følger med <3

Add Comment

HVORDAN I ALVERDEN KOMMER JEG IGENNEM DET HER….
MY FAVORITE ACCESORIE 🍊🐼