JEG PRIORITERE MIT FORHOLD OVER MIN SØN FORDI…

Posted In: MOMMY LIFE | OPLEVELSER

Alene overskriften har nok sat ild i de første 10 (kvindelige) læsere, men træk nu lige vejret og læs med…

Her til morgen vågende jeg i en stor blød seng på Hotel Viking

Ingen vægur, ingen børn, ingen stress… En anderledes morgen… mildest talt FANTASTISK 🥰

Mit fokus var på den smukke udsigt fra min seng og på mine tanker 💭

Tanker om mit forhold, tanker om min søn, tanker om min prioritering… 

Hugo er nu 10 måneder og er nu blevet passet med overnatning for første gang. 

Langt hen af vejen prioritere jeg nemlig mit forhold over min søn og det er der en særlig grund til..

Jeg hører mange mødre ytre, hvordan de ofre sig og går på kompromis med dem selv og deres ægteskaber / forhold , gang på gang… For børnenes skyld !

Så længe at det er for børnenes skyld, er det jo ” okay “ikke?…. 🤨

Nej gu er det ej, hvis I spørger mig. For hvad vinder børnene ved at have drænede forældre?

Hugo har verdens bedste mor, når mor er glad og trives. Derfor sørger jeg for at skabe et positivt indhold i mit liv 💫

Jeg har et arbejde, som jeg elsker, jeg motionere i form af lange gåture i naturen, da det giver mig energi, jeg handler gode ting ind i supermarkedet, fordi at jeg elsker mad (bare ikke den del, hvor den skal laves) og jeg prioritere min mand og vores voksentid fordi, at det resultere i at vores forhold fungere.

Nu skriver jeg om hvad JEG gør og om hvad der fungere for MIG… Dermed ikke sagt at dem der gør det stik modsatte er forkerte på den. Vores hjem, vores forhold og vores børn er jo ikke ens ☺️

Hugo sover på sit eget værelse for, at jeg kan sove alene med min mand. Hugo kommer i seng kl.19.00 hver aften for (at han kan være udsovet til næste dag) at skabe voksentid om aftenen og tid til Nicolajs store datter på 11 år. Og ja, Hugo bliver nu passet med overnatning for at mor og far kan tage på mini getaway ❤️

Alt sammen er bevidste valg jeg / vi tager fordi at det er hvad der fungere for os ☺️

Så, når jeg gør status i mit sind, så ja jeg prioritere sku mit forhold over min søn for, når mor og far fungere sammen, så har Hugo verdens fedeste liv 🤩 Fyldt med glæde, overskud og kærlighed og det er lige præcis DET, jeg ønsker at han skal vokse op i 🥰

Vi gik en weekend i møde uden planer, hvilket virkelig hører sig til sjældenhederne, så vi blev enige om at gøre noget.!

Leo´s legeland og svømmehallen var oppe at vende, men så udbrød jeg;

Ej , hvor kunne jeg bare godt bruge en overnatning på et hotel”

Så lad os gøre det “, svarede Nicolaj og inden vi fik set os omkring var værelse, hunde sitter og barnepige booket 👏🏼

Vi valgte en overnatning på Hotel Viking, da det rummer alt det vi behøver. Gode værelser, flot natur, høj service og lækker mad.

Vi tjekkede ind kl.16.00 og befandt os kort efter på hver sin massage briks, hvor vi hver fik en aroma relaxing oil massage 💆🏼‍♂️💆🏼‍♀️

Dernæst en tur i spaen, en power nap og en middag i restauranten.

Aftenen brugte vi på værelset og jeg har sovet sammenhængende 8 timer 🙏🏼😴

Jeg er som født på ny og Nicolaj ser egentlig også meget tilpas ud 😉

Imorges vågende vi til dette dejlige billede fra barnepigen

Mine tanker var hos dem flere gange igår, men vi fik løbende updates på sms, der gjorde at jeg kunne slappe af.

Jeg sagde ikke noget til Nicolaj om mine bekymringer, for jeg havde besluttet mig for ikke at være den der mor, der bruger en aften ude, på at snakke om, hvordan det mon går derhjemme ved barnet 👶🏼

Min tavshed var overflødig for farmand spurgte selv indtil barnepigens beskeder og sagde imorges, da vi stod op; ” Jeg savnede faktisk Hugo igår “.. Jeg ved, at han kommer til at hade mig for at skrive dette, men uden at han ved det, forelskede jeg mig lige lidt mere i ham, lige der… 🥰🥰🥰🥰

Har I brug for en get away, kan vi varmt anbefale Hotel Viking  🌟

Jeg fik ikke rigtig taget nogle billeder, da min mobil lå i tasken det meste af tiden, men her ses et glimt af den indendørs aften spa 💦

Kys J • Pernille
  12. januar 2019

  You go Girl…. Jeg læste i 2013 en artikel i Elle om, hvorfor franske mødre var bedre end i andre lande. Det var netop fordi de prioriterede sig selv og deres forhold og det kunne vi andre lære noget af. Hold op hvor fik det mig til at sænke farten, trække vejret og nyde livet lidt mere, for når jeg har det godt, har mit barn det godt.

 • Liv
  12. januar 2019

  Jeg er så enig i det du skriver og jeg synes ikke du priotere dit forhold over din søn. Jeg synes nærmere du gør noget godt for din søn, for dig selv og jer allesammen. Som du selv skriver så er en glad mor fyldt med overskud bare meget bedre end en mor der er sur, træt og aldrig kommer ud og bliver luftet. Jeg tror på alle har behov for alenetid, venindetid og tid til at pleje forholdet engang imellem, for på den måde kan man (jeg) være en bedre mor, kone/kæreste og veninde. Jeg kan ihvertfald sagtens mærke når jeg selv trænger til lige at få ladet batterierne op uden børn.

 • Marina
  12. januar 2019

  Måske man kan vende det om… Jeg synes jo netop, at du prioriterer din søn fordi du netop prioriterer dit forhold også.. Som du selv skriver, så skal mor og far være glade for at din søn kan være glad… Tror alle forældre har det sådan… Så på den måde, så kan jeg ikke se, at du prioritere din søn lavere end din mand… Bare en tanke herfra 😊 Så måske en misvisende overskrift 😉

 • Pernille
  12. januar 2019

  Jeg kunne ikke være mere enig . Min datter er 6 måneder og skal passe før første gang næste weekend ved mine forældre . Hun er blevet passet minimalt og nu trænger jeg bare til at sove længe , komme til frisør og få shoppet lidt = selv selvforkælelse og mig tid . Dernæst trænger min kæreste og jeg også virkelig til lidt alene tid hvor vi bare skal hygge , drikke vin og slappe af sammen . Får jeg lidt dårlig samvittighed ? Selvfølgelig men jeg ved at det er de mest glade og overskudsfyldte der henter min datter og det fortjener hun ❤️. Som sagt er 100% enig med dig ! ❤️

 • Chrizstinna
  12. januar 2019

  I hear you girl… 👍😍
  Det er bare så pisse vigtigt at prioritere forholdet/ægteskabet. Bare se på alle dem der blir skilt fordi de glemte hinanden.
  Det kan være mega svært at finde tid med børn, firma, hund, husholdning osv. Men her har vi netop gjort det samme. Den første lørdag i måneden er det voksentid. Så der blir barn og hund passet.
  Så alt i alt – er jeg bare fuldstændig enig ❤️

 • Majken
  12. januar 2019

  Jeg synes du har fat i den lange ende👍🏻 Jeg har selv skulle lære at det faktisk er mig der kommer først før min datter….det lyder måske lidt hårdt men you know What i mean😄
  Vi er selv på hotel viking denne weekend uden børn og det er fantastisk☺️
  Du så fin ud i dit nye glimmer outfit😄

 • Mona
  12. januar 2019

  Det var der mange der kunne lærer af ❤️ Go weekend

 • Christina
  12. januar 2019

  Er mildest talt i chok!

  • Christina
   Christina
   12. januar 2019

   Måske skulle du uddybe det?!

 • Tinna
  12. januar 2019

  Din mand blev du forelsket i først 😍og uden ham, havde du ikke lige nøjagtig det barn du har ❤️

 • Lotte
  12. januar 2019

  Elsker voksen tid og hvad der høre til. Når man så er ladet op, begynder savnet til de små og så er det jo godt man kan hente dem igen.

  Mine har været passet med overnatning fra 3-4 mdr. Alderen og alle har nydt det. Man skal ikke være så bange for at priorieter sig selv. Synes heldigvis kvinder er blevet mere åben omkring, at de gerne vil have “mig tid” Og min holdning er også at, jo gladere og mere tilfreds og afslappet vi er som forældre, jo mere hviler vores børn også i sig selv.

  Nyd det MAX:-)

 • Mette
  12. januar 2019

  Ihh hvor er det dejlig læsning søde Josefine ❤️ Ville ønske at mange flere forældre ville prioter hinanden meget mere end de gør, for det man mest ser idag er virkelig drænede forældre ❤️ Hatten af for dig og Nikolaj er da bare endnu mere vild med jer nu ❤️ Forsæt med masser af god forældretid ❤️

 • LykkeMaria Jørgensen
  12. januar 2019

  Parforhold /ægteskaber handlet om taget og give.
  Alle mine forhold er gået i stykker, fordi jeg har givet alt og alligevel har jeg kun fået utak retur.
  Derfor har jeg valgt at være single resten af mit liv.
  1. Ingen problemer
  2. Mere frihed og energi
  3. Måske en dag gældfri og mere luft i økonomien
  For når ja jeg måtte offer ALT!!
  Når jeg sidder og ser på hvad i har fået af gaver fra jeres mænd, tager jeg lige en stak rudekuverter frem og gamle kvitteringer frem.
  For jeg finisrede også hans overforbrug af materiale forbrug.
  Og har op til 3 gange ufrivilligt betalt hans gæld af.

  Den dag i dag har jeg bare besluttet mig for at lukke øjne for min gæld og hvis jeg vil købe mig et sæt nyt tøj så gør jeg det og ingorer stemmen inden i hovedet, om hvor egocentriske jeg er og etc. Alt det som jeg har hørt på konstant.
  Jeg har også mistet mine børn, men jeg kommer aldrig til at stole på en dansk mand mere..
  De er mine kollegaer og samarbejdspartnere men så heller ikke mere.

  • Mie
   LykkeMaria Jørgensen
   12. januar 2019

   Du godeste 🧐

 • Maria
  12. januar 2019

  Fantastisk – læsning!
  Og hvor har du bare rart. Glade forældre giver glade børn, også selvom de bliver passet af andre end mor og far 😱😅

 • Anja
  12. januar 2019

  Så dejligt at læse, at man fremtidssikrer sit forhold, for det er så meget vigtigere i det lange løb, end om barnet engang imellem bliver passet af andre. Et voksenophold et par gange om året kan virkelig redde et forhold❤️ Har selv lige vært på forlænget weekend i Sverige med manden, fordi vi begge var kørt trætte i hverdagens trummerum. Den tur var SÅ god for os, at vi har aftalt at være langt bedre til, at prioritere tid med hinanden fremover.

 • Ann
  12. januar 2019

  Helt enig ❤️ Så er det sagt ❤️

 • Sanne h
  12. januar 2019

  Er fuldstændig enig !!! Vi fik også passet vores søn ude omkring 1 års en overnatning da vi savnede at have os tid. Hvis bare barnet er i et trygt sted med en trygheds person ( bedsteforældre , barnepige osv som de kender godt og er trygge ved ) er det det helt rigtige 🌟
  Hvis man som forældre ikke er i overskud og er glade for hinanden så kan man være nok så meget sammen med ens børn men de bliver ikke glade af den grund . De timer du har været væk fra din søn er jo netop de timer han for så meget igen i kærlighed af jer både sammen og hver for sig … jeg syndes det er fedt du skriver om din tilgang og i denne krænke kultur er der selvfølgelig nogle sure (ikke overskudmødre som nok burde have været en tur forbi hotel selv ) som vil Kommentere at du vælger forkert ( total uden grund ) de burde passe deres og du passer dit … du vælger bare at skrive om det . Og det er så godt ! Mange hilsner Sanne

 • Line Fynsk Pedersen
  12. januar 2019

  Kunne ikke være mere enig <3 Og så dejligt at der er nogen der tør sige det højt! 🙂

 • Annita
  13. januar 2019

  Enig ❤️ Siger en mor til 4

 • Annette Hansen
  13. januar 2019

  Det er da super! Det giver altså god mening at lære ungerne at kunne sove ude. Hugo er 10 mdr og det virker da som den perfekte alder til det. Sgu da ikke fedt med en 4 årig der KUN kan sove hjemme fordi han aldrig har prøvet andet! Hugo får jo samtidig nogle hyggelige stunder med andre når I hygger. Jeg er mor til tre og de er store nu. De er alle blevet passet fra de var ca 6-9 mdr og ELSKER stadig at sove hos mormor og morfar i aldrende 11, 13 og 15😄👍🏻

 • Elise
  13. januar 2019

  Er helt enig. Eller, jeg sætter ikke mit barn under mit forhold, men bestemt heller ikke over. Vi gjorde det også omkring hun var et år. 2 overnatninger i Hamburg. Der blev vi enige om, at en gang om måneden, skulle vi have en voksen aften/nat! Nu hun er 4. bliver hun sur, hvis hun ikke får en overnatning om måneden ved sin morfar 😉
  Alle 3 parter elsker det. Og tror på at det er derfor vi har det gode forhold vi har. Fordi der er plads til os alle i det ❤️ Så nyd det, og gør det så tit som I har brug for.

 • Nora K.
  14. januar 2019

  Du har helt sikkert fat i den lange ende.
  Jeg tror også på, at man bør gøre tingene gode for sig selv, før man kan gøre noget helhjertet, godt for andre.
  Hvis man ikke selv har det godt, kan det være utrolig svært, at skabe gode rammer og forudsætninger for andre mennesker – som netop har brug for en rollemodel, til støtte.
  Jeg tror virkelig på, at du har fat i det rigtige, ved at prioritere dig og din mand højt.
  Nogle bliver nok meget stødt over dit ordvalg “at prioritere forholdet over barnet” – men der er virkelig noget rigtig i, at værne om sit forhold og sin mand, så man ikke glemmer hinanden, i hverdags-trommerummen. Om det så handler om prioritering, eller om at passe på det man har kært (her både mand og barn), det ordvalg kan så diskuteres til ukendelighed. 😉 For hvis ikke din mand og dig har det fedt sammen – ja, så kan ungerne altså mærke det med det samme. De opsnapper alle følelser, både dem man bevist viser, men også dem mor og far går og gemmer på .Så derfor ser jeg kun det helt rigtige, i at prioritere dejlige oplevelser sammen med sin mand, UDEN barn/børn. For den salgs oplevelser smitter af på forældreskabet og hele stemningen i huset, og derved af på børnene.

  Tak for et berigende indlæg. Flere af den slags (HELT NORMALE) tanker og handlinger. Og tak for at du står ved det, i denne “mor-politi” verden!!! Stærkt gået Josefine. 🙂

Add Comment

DER BLEV UDSOLGT!!! 🤩
25% RABAT TIL BOLIGEN